EDC Jensen & Riise bliver fra januar uden Riise

SÆBY: Fra nytår vil den lokale EDC-mægler i Sæby heddet EDC Jensen.

Martin og Louise Riise har nemlig besluttet sig for at sælger deres andel til kompagnonen Lars Jensen.

Sideløbende med medejerskabet i EDC Jensen & Riise driver Martin og Louise juletræsproduktion, hvor der forventes en større og større aktivitet de kommende år, som de ser frem til at udvikle yderligere.

- Jeg har haft 13 spændende og gode år som indehaver af EDC i Sæby, men nu er tiden til juletræsproduktion og til familien, siger Martin Riise.

Ændringerne i EDC Jensen & Riise sker 1. januar, og butikken vil fremover fortsat være bemandet af tre uddannede ejendomsmæglere og to sekretærer, der skal opretholde det høje serviceniveau.

Der er fuld gang i bolighandlerne i Sæby og opland, og Lars Jensen understreger, at man også fremover bestræber sig på at være de lokale borgeres foretrukne ejendomsmægler.

- Vi har haft travlt som aldrig før i 2019, og der er fortsat medvind på markedet om det er villaer, sommerhuse eller landejendomme.

- Dansk økonomi er i fin form og renterne tager endnu en periode i det lave niveau.

- Ændringerne i butikkens ledelse får ingen indflydelse på vores kundeservice, og vi vil også i 2020 og årene fremover lægge os i selen for at servicere vores kunder så godt som overhovedet muligt, siger Lars Jensen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...