Stort rykind på Torvet 15. juni

SÆBY: Igen i år står en flok af medlemsvalgte landmænd og Landboungdom bag LandboNords ”landbruget kommer til byen” på Torvet i Sæby, lørdag den 15. juni. Det hele starter klokken 9.30 med kaffe og rundstykker til alle.

Det er vigtigt for landbruget, at vi er i løbende dialog med forbrugerne. Landbruget har i mange år lagt ryg til manges uforbeholdne mening om, hvordan vi behandler dyr og naturen, så vi glæder os til at få en god snak om, hvordan vi bl.a. arbejder på at få en klimaneutral drift, siger formanden for LandboNord, Lars Mellemkjær.

I dag er de danske landmænd verdensmestre i bæredygtighed. De danske fødevarer har et af verdens laveste miljøaftryk, både når det gælder plante- og husdyrproduktion, pointerer Lars Mellemkjær.

Medens forældrene får en snak med de fremmødte landmænd, får børnene mulighed for at prøve en række spændende aktiviteter. LandboNord har medbragt et par kalve, som må klappes, der er korncontainer til at lege i og der kan kværnes korn til mel. Derudover kan der presses små halmballer og der vil være små traktorer, som gerne må prøvekøres.

Der vil være mulighed for at se nogen af de sidste nye store maskiner, som fylder godt på torvet.

Dyrskue

LandboNord er også arrangør af det årlige Hjørring Dyrskue, fredag den 21. og lørdag den 22. juni, hvor der sker en hel masse spændende for alle aldre. Arrangørerne lægger hvert år et kæmpe arbejde i dyrskuet, så det kan være spændende og indholdsrigt for både land og by. Du kan blandt andet se masser af dyr og store maskiner, få en smagsoplevelse i den udvidede madbazar eller lave børneaktiviteter i det aktive hjørne.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...