Sæsonens nye program indledes nu på torsdag

ØSTERVRÅ: Programmet for andet halvår hos Østvendsyssel LandboSenior er på gaden, og bestyrelsen håber, at medlemmerne har lyst til at tage aktivt del i flere tilbud.

Allerede tirsdag den 20. august rykker seniorerne ud til et møde på Frederikshavn Kirkegård, hvor arkivar Erik S. Christensen fortæller om Krigsgravene – det sker på Gl. Skagensvej 51, kl. 13.30.

Årets høstfest finder stedet i Østervrå Kulturhus tirsdag 24. september i tæt samarbejde mellem de tre vendsysselske klubber fra Brønderslev, Hjørring og Frederikshavn.

Høsttalen er lagt i hænderne på formand for NF-Plus Kurt Jørgensen. En aften med både spisning og efterfølgende dans til orkestret ”Midt i Ugen”.

Den 15. oktober er der hyggeeftermiddag i Hjallerup Kulturhus, hvor tidligere mejerist fra Fæbroen Mejeri Ove Bach fortæller under titlen ”Mit liv med mælk”.

Foreningens nye formand Gynther Mølgaard står i spidsen for fællessang.

Dagen slutter med fællesspisning og menuen er stegt flæsk og persillesovs.

Bjarne Nielsen Brovst fortæller om forfatteren Kaj Munk og krigen, det sker I Hjallerup Kulturhus tirsdag 5. november, kl. 19.00. I december er der naturligvis julefrokost også i Hjallerup Kulturhus med underholdning ved ”Syngepigerne fra Tårs”.

I det nye år går turen til Aalborg Lufthavn og i februar er der ordinær generalforsamling. Fælles for alle arrangementerne er, at der skal ske tilmelding til LandboNord.

Foreningens mangeårige formand Martin Andersen takkede af efter 10 år i bestyrelsen, og foreningens nye formand kom efter konstitueringen til at hedde Gynther Mølgaard. Martin Andersen fortsætter i Landsforeningen af Landboseniorer, hvor han netop er blevet genvalgt i f. m. den årlige generalforsamling.

Medlemmer af de tre landboseniorklubber har igen været praktiske hjælpere til Hjørring Dyrskue, som kvittering for det arbejde LandboNord hjælper klubberne med.

Et positivt møde med Hjallerup Kulturhus, betyder at foreningen fremover afholder lokale aktiviteter der.

Formanden opfordrer medlemmerne til at slutte op om den fælles Høstfest i september. – Vi er, tror jer nok, den forening med færrest deltagere, det kan vi vist gøre bedre i år, lyder opfordringen.

ÅB

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...