Få uforglemmelige 24 timer i cyberspace

ØSTERVRÅ: Der er lagt op til et brag af et Netparty, når Østervrå Idrætsforeningen inviterer til LAN Party i Østervrå Kulturhus fra fredag 22. februar til lørdag 23. februar.

Festen er for børn og unge, der elsker at game med og mod hinanden, men forældrene er også velkommen til at kigge forbi for at få et indblik i en (måske) helt nyt verden.

Festen er i gode hænder hos fem voksne Crew’er, der står for alt lige fra netværk til strøm, turneringer, tekniske udfordringer og mad.

Deltagerne skal selv sørge for at medbringe deres eget grej, f.eks. computer, mus, ledninger og tastatur, men hvis du er mere til Playstation og Xbox, er det også en mulighed.

- Ja, det er helt rigtigt, og ikke særligt almindeligt, at disse to muligheder også indgår i vores fest, men nu prøver vi det af, forklarer tovholder Morten Rasmussen, der håber, at konsolspillerne også tager en masse spændende spil med.

I løbet af den knap 24 timer lange fest skal der spilles en masse spil, og det er lidt op til deltagerne, hvad de kan tænke sig.

- Vi har tilrettelagt nogle konkurrencer, men som udgangspunkt bliver der tre dyster med finale lørdag. Det hele bliver vist på storskærm, og vi har også planer om at sende live updates og stemningsbilleder på Facebook. Vi håber, at forældrene har lyst til at kigge forbi, så de kan danne sig et indtryk af, hvad der begejstrer deres børn og unge i cyberspace, siger han.

Når deltagerne har købt billet får de et armbånd, der giver dem adgang til at spille. Derudover er de også sikret aftensmad fredag og morgenmad lørdag, og der bliver mulighed for at købe slik, chips, sodavand osv., men deltagerne må også gerne selv have proviant med.

- Vi har også gjort plads til at deltagerne kan få sig en lille lur undervejs, men så skal de altså lige huske at medbringe sovegrej, slutter han.

LAN festen er for alle, og der er ingen regler for hvilke spil, der må spilles. Der er plads til 60 spillere, og interessen for at være med har været ret god.

Sidste frist for tilmelding sig til er fredag 8. februar.

ÅB

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...