Kommunen køber ind for 250 millioner og de vil være godt placeret, hvis de endte lokalt

SÆBY: 21. marts har lokale virksomheder mulighed for at lære mere om at blive leverandør til kommunen og få indsigt i de udbud, der planlægges for 2019 og 2020.

Team Udbud og Indkøb i Frederikshavn Kommune laver årligt aftaler på vare- og tjenesteydelser for 250 millioner kroner. Indkøbsaftalerne udbydes for en periode på fire, hvorefter der igen konkurrenceudsættes.

Erhvervshus Nord og Frederikshavn Kommune indbyder 21. marts nuværende og potentielle leverandører til infomøde.

- Der er en stor økonomi i kommunens indkøb af vare og tjenesteydelser, og vi har naturligvis en interesse i, at så mange så muligt af vores lokale virksomheder får del i den økonomi.

- Så her er der en mulighed for at komme helt tæt på kommunens indkøb og processen omkring det, og jeg vil da opfordre virksomheden til at gribe den mulighed, siger Niels Bay Christensen, erhvervsdirektør Erhvervshus Nord.

Til mødet kan deltagerne få indsigt i, hvilke udbud der planlægges for 2019 og 2020 og i principperne for kommunens indkøbspolitik.

Virksomhederne kan også blive klogere på, hvordan man bliver leverandør til en kommune og høre om erfaringerne fra en anden lokal virksomhed, der allerede er leverandør til kommunen.

- Vi vil meget gerne i dialog med de lokale virksomheder omkring vores udbud og indkøb. Og samtidig afmystificere processen og vise, at det er overkommeligt at lægge sine bud ind i vores udbudsplatform iBinder.

- Kommunen ønsker at digitalisere kommunens indkøb gennem E-handel, og vi hjælper meget gerne virksomhederne i gang med systemet, siger Helle Haugaard Andersen, udbudskoordinator Team Udbud og Indkøb.

Arrangementet er gratis, og man tilmelder sig på Erhvervshus Nords hjemmeside.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...