Borgmester og Europas bedste kvindelige håndboldtræner måtte se sig slået

SÆBY: Mandag blev det én gang for alle slået fast, hvem der er den stærkeste kvinde i Frederikshavn Kommune.

I spil var borgmester Birgit Hansen, håndboldtræneren Helle Thomsen og fitnessdronningen Lisa Farum Kristiansen.

Slaget stod ikke uventet i LOOP Sæbys lokaler - og anledningen var naturligvis centrets 10 års jubilæum.

Inden det store slag skulle kæmpes, bød Lisa Farum Kristiansen velkommen til de mange fremmødte, hvorefter Birgit Hansen tog ordet og roste medlemmerne for at holde sig i god form.

- Så koster I nemlig ikke kommunen så mange penge, når I bliver ældre, lød det fra en smilende borgmester.

-Der var faktisk slet ikke tvivl om udfaldet af konkurrencen mellem os tre, fortæller indehaver af LOOP Fitness Sæby, Lisa Farum Kristiansen.

Den udtalelse fik Helle Thomsen, som i år er kåret til Europas bedste kvindelige håndboldtræner, til at bryde ind, dog med et glimt i øjet:

- Det er den mest korrupte konkurrence jeg nogensinde har deltaget i. Tænk, at udfordre i en disciplin, som man selv har trænet til i hele ti år. Så skal man jo vinde.

Og jo vinderen blev Lisa Farum Kristiansen, som løftede 12,6 ton.

En flot andenplads blev det til Helle Thomsen, som løftede 9,2 ton og Birgit Hansen, som ellers vant til at bære tunge kommunale byrder og stakkevis af dokumenter, måtte se sig distanceret. Men ligegodt blev der løftet adskillige ton - præcis 5,5 af slagsen.

-Og så kan det godt være, at det siges, at det vigtigste er at være med. Men lige i dag var det bare vigtigst at vinde, siger Lisa Farum Kristiansen af med et smil.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...