Bygge og anlægsvirksomheder mødes med kommunen.

SÆBY: Frederikshavn Kommune inviterer i samarbejde med Erhvervshus Nord de lokale bygge- og anlægsvirksomheder til dialogmøde den 7. november med fokus på samarbejde, fælles projekter og kommende opgaver.

Borgmester Birgit S. Hansen byder velkommen på mødet onsdag den 7. november klokken 16 og håber at se en masse af de lokale bygge og anlægsvirksomheder til en dialog om samarbejdet med kommunen.

- Vi vil rigtig gerne høre fra håndværkerne selv, hvordan de oplever samarbejdet med kommunen. Hvor de ser muligheder, nye initiativer og fælles projekter - høre dem, hvad der virker godt i dag, og hvor der er plads til forbedringer. Dialog er nøglen til et succesfuldt samarbejde - så vi ikke kun taler sammen gennem aftaler, udbud og kontrakter, siger Birgit S. Hansen, Borgmester i Frederikshavn Kommune.

På mødet vil Kommunens Ejendomscenter, Park & Vej og Forsyningen fortælle mere om kommende bygge- og anlægsprojekter, som bliver sendt i udbud.

- Over de næste par år har vi en række større opgaver på vej. Dem giver vi et overblik over på mødet, hvor der naturligvis er rig mulighed for at stille spørgsmål til projekter og udbud, siger Bent Westerberg, centerchef i Ejendomscenteret.

Adgangen til kvalificeret arbejdskraft til virksomhederne og efterspørgslen efter faglært arbejdskraft er også i fokus hos kommunen og på dagens møde. Her vil erhvervsplaymaker Tommy Lund Christensen fortælle om skolesamarbejdet, mens virksomhedskonsulent Kåre Holdt Madsen vil fortælle om indsatsen Move North.

Mødet foregår i Kattegat Siloen, og man tilmelder sig arrangementet via Erhvervshus Nords hjemmeside senest mandag den 6. november: http://www.erhvervshusnord.dk/arrangementer/vis/artikel/frederikshavn-kommune-inviterer-til-info-og-dialogmoede-om-byggeri-og-anlaeg/#.W9lTvpNKi70

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...