1, juni skydes løbet i gang ved Paradisjorderne

SÆBY: Selv om nogle af deltagerne til 24 Timer Ved Havet løber efter at blive danske mestre, er løbsarrangementet ikke kun for ”løbetosser” understreger medlem af løbsfællesskabet, Rasmus Ulfkjær Østergaard.

Vi har heldigvis hvert år haft mange ganske almindelige motionister, der løber i meget kortere tid eller på et hold, hvor der kan løbes ned til 1.987 meter af gangen.

Årets udgave af 24 Timer Ved Havet skydes af i gang lørdag den 1. juni kl. 12.00 og slutter 24 timer senere for de der tager den store pakke. Mindre kan også gøre det. Der kan således vælges mellem 6-12-24 timers stafet eller singleløb, 1-2-3 maraton eller 1-2-3 halvmaraton.

For at styrke sammenholdet og fællesskabet på vejen, arbejdspladsen, i familien, klassen og andre sociale relationer er det en oplagt lejlighed til at gøre noget sammen.

Selv om der er lidt under tre måneder til starten går, så kan de fleste sagtens nå at snøre skoene og komme i den fornødne form for at være med, siger Rasmus.

Vi har allerede fået tilmeldinger fra flere store lokale virksomheder – heriblandt Spar Nord, som også er en af hovedsponsorerne for løbeeventen.

Ud over udenlandske interessetilkendegivelser fra Norge og Sverige, har vi for første gang i løbets seks års historie, fået tilmeldinger fra finske løbere oplyser Rasmus.

Naturskøn flad rute.

Uanset distancen giver 24 Timer Ved Havet én chancen for at løbe i Sæbys naturskønne omgivelser, gennem by, sommerhusområde og langs stranden. Ruten er på 1.987 meter med varieret underlag. Rundstrækningen skal gennemløbes så mange gange som muligt. Ved maraton løbes ca. 20 omgange og ved halvmaraton ca. 10 omgange.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...