Reden: Fortælling fra livets vanskelige sider

Så er der igen et arrangement i Kirkens Dagligstue i Mariehuset i Sæby, hvor publikum denne gang kan høre om Reden i Aalborg.

Reden Aalborg er et gratis og anonymt tilbud til de mennesker - kvinder eller mænd - som sælger eller har solgt seksuelle ydelser ofte - eller bare en gang i mellem - for penge, husly, materielle goder eller andet.

Reden er bare én af fem Reder i Danmark, der hører under KFUKs sociale arbejde.

Hér har medarbejderne tid til samtaler, når det passer den enkelte bruger, og de har forståelse for brugernes virkelighed.

Alle spørgsmål eller forhold, der rører sig hos brugerne er vigtige, og personalet tager altid udgangspunkt i den enkeltes situation. Og man er helt anonym, Er man pårørende, fagperson eller har man spørgsmål om unge, grænser og sex, er man også meget velkommen til at kontakte Redens medarbejdere.

I Mariehuset i Sæby kan du møde møde en socialrådgiver, der bl.a. fortæller om prostitutionen i Aalborg og de skadevirkninger, der kan være på den enkelte, og hvem der møder op i Reden. Der vil også være eksempler og fortællinger fra hverdagen.

Det sker fredag den 22. februar kl. 14.30 i Mariehuset - og deltagerne opfordres til at komme i god tid.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...