Under ydmyge forhold startede den dengang 27-årige Kim Jensen i 1989 som selvstændig tømmermester i Rugholm nord, vest for Dybvad.

Fire år senere flyttede han virksomheden og bopælen til hustruen Inges fødehjem på Skævevej 104, hvor de stadig har base.

Kim Jensen, der stammer fra Thorshøj, oparbejde en stadig større kundekreds i lokalområdet og efter det første år blev det nødvendigt at ansætte flere medarbejdere.

Ikke kun virksomheden voksede, hjemme blev familien forøget med to sønner og en datter. I en familie, hvor arbejdsliv og privatliv flyder sammen er det ikke unaturligt at børnene får erhvervet og virksomheden ind med modermælken, hvilket i den grad også skete for familien på Skævevej.

Efter endt skolegang var det helt naturligt for sønnerne at vælge håndværkervejen. Morten kom i lære hos tømrer- og snedkermester Martin Holm Hansen og den ni år yngre Martin valgte at blive murer og blev udlært hos Dybvad Murerforretning. Datteren Mette valgte dog den finansielle sektor og er i dag kunderådgiver i en bank.

Som 20-årige vendte Morten og Martin i henholdsvis 2006 og 2015 tilbage til faderens virksomhed.

En diskusprolaps gjorde, at Kim Jensen måtte erkende, at han ikke kunne nå det samme som tidligere og var derfor glad for, at sønnerne var klar til at blive knyttet tættere til firmaet. Allerede i 2011 blev Morten medejer og firmaet blev ved den lejlighed omdannet til et anpartsselskab og pr. 1. januar 2019 blev Martin også partner.

Med Kim Jensens klare holdning om, at virksomheden skal drives på et ordentligt og troværdigt grundlag og at det er tallene på bundlinjen der tæller frem for omsætningen, har igennem årene præget hans nye kompagnoner.

Vi har fælles værdier og er overordnet enige om, hvordan vi skal drive firmaet. I det faglige supplerer vi hinanden rigtig godt, specielt efter at Martins murerkompetencer er kommet med, understreger Morten Jensen.

Firmaet udfører alt indenfor tømrer- og murerarbejde og de tilbyder sig som sparringspartner i hele processen om at få virksomheders og privates byggedrømme og -ideer realiseret til virkelighed. Kunderne kommer primært fra lokalområdet, men vi har mange trofaste kunder overalt i hele Nordjylland oplyser Kim.

Gensidig tillid og den personlige kontakt til såvel vore kunder som til leverandører vægtes højt. For at sikre, at vi har de rigtige leverancer til rette tid, har vi valgt kun at have to leverandører, Elling Tømmerhandel og Nordjysk Beslag i Aalborg, som vi har et fortrinligt samarbejde med, fortæller Kim.

Firmaet Kim Jensen & Sønner ApS beskæftiger i jubilæumsåret 10 medarbejdere. Blandt medarbejderstaben er en ny generation også ved at tage over. Flere af Kim Jensens trofaste medarbejdere, er efter en lang og loyal indsats i firmaet, indenfor de seneste par år stoppet på arbejdsmarkedet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...