Haveselskabet, Frederikshavn kreds har fået 2 haveejere til at åbne deres haver for besøgende lørdag den 8. august 2020. Haverne er åbne mellem kl. 1200 og kl. 1600 og der er gratis adgang til haverne.

Haverne er meget forskellige og spændende på hver sin måde og er bestemt et besøg værd!

Der er mulighed for at besøge Gitte Nielsens have på Banevej 29 i Sæby. Haven er på 1400 m2 og indeholder bl.a. en stor havedam med vandfald, formklippede buske og træer, spændende og sjældne træer og buske, tilplantede krukker, stauder, en samling af hosta, mange hyggekroge med siddepladser og lysthuse. Der er lidt plantesalg i haven.

Der er også mulighed for at besøge Rita Levorsens have på Brøndenvej ved Brønden. Haven er en 1400m2 giftfri have med store træer, stauder, formklippede buske, forsænket terrasse, flere støbte ting, bl.a. en bænk, der er støbt ind i en skrænt, vand med vandfald, drivhus og udestue med beplantning. Der en endvidere mulighed for at se lidt kunst og en samling af sten, mineraler og krystaller.

Næste arrangement i Haveselskabet, Frederikshavn kreds er plantemarkedet i Bangsbo den 30. august 2020 mellem kl. 1000 og kl. 1400, hvor der er mulighed for at købe billige og spændende planter. Man har også mulighed at få en stand, så man kan sælge sine overskudsplanter.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...