14 kandidater er indstillet til Frederikshavn Erhvervsråds Vækst og Vilje Erhvervspris, mens der er otte kandidater til Iværksætterprisen

FREDERIKSHAVN: Traditionen tro skal der findes en vinder af Vækst og Vilje Erhvervsprisen i Frederikshavn Kommune, som uddeles af Frederikshavn Erhvervsråd ved Vækst og Vilje arrangementet i Det Musiske Hus torsdag 17. januar 2019.

I år er 14 kandidater indstillet til Vækst og Vilje Erhvervsprisen, som gives til en virksomhed, person eller organisation, som har ydet en ekstraordinær indsats i forbindelse med erhvervsudviklingen i Frederikshavn kommune, oplyser Erhvervshus Nord i en pressemeddelelse.

De 14 kandidater til Vækst og Vilje Erhvervsprisen 2018 er: AVK Tooling A/S (Sæby), ME Production A/S (Frederikshavn), Norisol A/S (Frederikshavn), P. Conradsen (Frederikshavn), Stena Line A/S (Frederikshavn), Ålbæk Handels- og håndværkerforening, Jens Vinther Pedersen (Hotel Marie i Skagen), Tenax Sild A/S (Ålbæk), fisker Christian Pilegaard (Skagen), Skagen Kunstmuseer, Gitte Nordmand (Skagen Hotel og Foldens Hotel i Skagen), Vinspecialisten Frederikshavn, Frederikshavn Havn og landmand Søren Østergård (Sæby).

- Vi kommer vidt omkring i brancherne i årets indstillinger lige fra de primære erhverv med fiskeri og landbrug til kultur, fødevarer, fremstillingsindustri, det maritime område, handel og hotel. Det viser virkelig diversiteten i vores område, og at vores erhvervsliv spænder bredt, siger Karl Erik Slynge, formand for Frederikshavn Erhvervsråd.

Iværksætterprisen

For niende gang skal der findes en vinder af Iværksætterprisen, som gives til en virksomhed eller virksomhedsleder, som inden for de seneste fem kalenderår har etableret eller overtaget en virksomhed i Frederikshavn Kommune og der igennem bidraget positivt til den erhvervsøkonomiske udvikling.

De indstillede til Iværksætterprisen er: Brian Møller Hansen (Hotel Hvideklit Skagen), fisker Lars Sørensen (Skagen), DRINX ApS (Frederikshavn), Fidili (Frederikshavn), Sæby Søbad Centerbygningen A/S, Business Park Sæby Syd A/S, Jacob Jensen (Sæby) og Cantona System A/S (Sæby).

- Perspektivrige iværksættere er dem, som skal være med til at skabe vækst og arbejdspladser i vores område fremover. Vi er derfor glade for at kunne hylde hele otte kandidater til årets iværksætterpris, siger Karl Erik Slynge.

Vækst og Vilje arrangementet er arrangeret af Erhvervshus Nord, Arena Nord og Frederikshavn Kommune med Spar Nord og Beierholm som hovedsponsorer.

Årets indlægsholder er økonomisk professor og tidligere overvismand Torben M. Andersen, der fortæller om sin rejse fra Frederikshavn samt giver en økonomisk vejrudsigt for Danmark. Musikken leveres af Jazz-talentet Jakob Sørensen fra Sæby.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...