Solen brager og jeg koger denne sidste fredag i juni, hvor disse linjer skrives, og får mig til at tænke på, at da jeg var barn, boede vi to år i Tanzania. De første tre måneder kiggede min mor ud af vinduet hver morgen og sagde: ”Næ solen skinner i dag” (som den jo gør i Tanzania). Den sætning har jeg tænkt på tit de seneste uger, hvor jeg har en oplevelse af, at jeg hver morgen har sagt. ”Næ solen skinner i dag”.

Men så er det, at jeg godt kan få lidt sol-stress, for vi ved jo helt sikkert, at solen ikke skinner ligesom i Afrika hver dag i tre måneder, og derfor gælder det om at nyde dagene og aftener.

Jeg står tidligt op for at ro kajak inden arbejde, spiser for mange is, drikker rosé på hverdage og leger at jeg har ferie. Kender du det?

Heldigvis så nærmer sommerferien sig for mange af os.

Jeg skal holde ferie i Nordjylland, og kan jeg lokke familien med skal vi til Mors. Der var jeg for første gang i mit liv i pinsen. ( Til gengæld har jeg været tre gange på Kreta).

Jeg elsker øer. Læsø er næsten blevet mit andet hjem gennem de 25 år, jeg har kendt min mand, som er fra Læsø. Havet omkring Læsø er fantastisk frisk at bade i, og er man til at hyggecykle er Læsø perfekt.

Hvornår har du sidst kære læser haft tid at opleve alt det, som ligger og venter lige om hjørnet?

Det får du denne sommer, hvis ferien skal holdes her i det nordjyske - og vi vil gerne hjælpe dig med anbefalinger til, hvad du skal se og opleve.

Jeg vil anbefale dig at gemme vores særlige sommeraviser til din ferie, den rigtige eller den, du leger form, der bliver gode tips i din lokalavis.

Udover en række artikler om seværdigheder – både lokalt og i hele regionen - vil vi på redaktionen holde dig opdateret sommeren igennem, med reportager fra sommerlandet, der giver gode ideer til, hvad du kan lave i ferien. Sammen med avisens annoncører vil vi gøre vores til, at du ikke løber tør for tips og ideer til en oplevelsesrig sommer i det nordjyske. Sommeraviserne omdeles til alle husstande samt sommerhusområderne langs de nordjyske kyster og vil desuden være at finde ved en række seværdigheder, forretninger og attraktioner.

Starten gik i sidste uge og vi fortsætter frem til og med uge 31 inden vi går tilbage til den vante virkelighed i vores traditionelle nærlokale område.

Vi ønsker alle en super god sommer - følg med i ugeaviserne. Vi har garanteret ideer, der kan friste.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...