Der er god udvikling af talenterne i Sæby

SÆBY: DGIs landsmesterskaber blev i år flyttet fra Marselisborghallen i Aarhus til Atletikhallen i Randers.

Den nyeste og flotteste atletikhal i Danmark.

Så smilet var allerede fremme på vore deltagere, blot ved at løbe ind på de lækre baner, inden starten på den første disciplin. At vi så klarede os godt i konkurrencerne, var så en ekstra bonus.

I atletikken er trænerne glade, når atleterne sætter en PR/ personlig rekord. Det er tegn på, at der sker en udvikling af talentet. Ud af vore 8 deltagere var der kun to, som ikke satte en PR ved stævnet.

Vi lagde ud med Anne Krogh, 12 år i 60m hækkeløb. Der var direkte finale i de forskellige heat, så det gjaldt om at løbe max i sit heat, da hun kun havde èn chance. Hun vandt heatet, men endte med bronzemedaljen. Hun vandt senere guld i højdespring med 1,31 m og 60m løb i 8,91s. Frida Fischer, 11 år vandt ligeledes guld i højdespring i en spændende dyst, da hun ikke var alene om de 1,22 cm, - men hun havde færrest forsøg på højden, og derfor vinderen. Niels Peter Rovsing Meng, 10 år vandt bronze i højdespring. Victoria Kupetz fik to 4. pladser i kuglestød og længdespring, med en margen til 3. pladsen med få cm. Jeppe Bruun, gjorde sig fortjent til en ny stangspringsstang ved at sætte PR og vinde stangspring med 2,81 m. Karoline P. Olesen, 14 år var også ganske tæt på to bronzemedaljer i højdespring og trespring. Marius Østergaard, 15 år sluttede af med sølv i 800m løbet og forinden havde han vundet sølv i trespring i ny PR med 10.30m. Vores Danske Ungdomsmester Kasper Larsen 19 år skulle have sprunget ved DM senior i Skive i weekenden, men han måtte trække sig pga. ømhed i lysken. Vi håber, at han er klar næste weekend til DM ungdom.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...