FOKUS: Jytte Dall vil så koncentrere kræfterne og tiden på sin egen klinik i Sæby

Klinikken på Kirkepladsen i Frederikshavn får nyt navn 1.marts til ”Klinisk tandtekniker Louise Jensen”, og signalerer klart, hvem man vil møde fremover: Indehaveren Louise Jensen.

30-årige Louise Jensen har overtaget klinikken i Frederikshavn fra Jytte Dall, som i en årrække har haft to klinikker. En klinik i Frederikshavn og en i Sæby. Klinikken i Sæby skal Jytte Dall fortsætte med, og de virker begge to rigtig glade for, at handlen er faldet på plads.

Louise Jensen blev ansat i sensommeren 2019 med henblik på en overtagelse af klinikken, og nu synes de begge tiden er inde til, at hun kan køre videre alene.

Jytte Dall har desuden haft Lisbeth Willum Christiansen ansat på de to klinikker, og hun skal ligesom ejeren Jytte Dall bruge hele sin arbejdstid i Sæby.

Fra klinikken i Sæby vil de to også tage ud på hjemmebesøg, hvis det er mest belejligt for kunden. De arbejder mest med ældre mennesker, som skal have tandproteser, og her kan de være bedst, at de kommer ud på plejecentrene.

- Men vi vil også fortsat bruge tid på arbejde på vores laboratorie, hvor vi løser opgaver for tandlægerne, siger Jytte Dall, der privat bor i Sæby.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...