Klasseværelsesdøre blev udsmykket

SÆBY: Elever på Privatskolen har konkurreret om hvilken klasse, der kunne skabe den flotteste juleudsmykning af klasseværelsesdøre.

Alle var med på idéen, og der blev købt ind, så klasserne fik nøjagtig det samme materiale at arbejde med. Klasserne blev inddelt i tre grupper, og bagefter skulle eleverne finde på en idé til udsmykning. De første to timer på skemaet fredag 30. november blev reserveret.

Elevrådet skulle udpege vinderne, og tre præmier skulle uddeles - én til 0.-3. klasse, én til 4.-6. klasse og én præmie til vinderen af konkurrencen for 7.- 9. klasse.

Nogle klasser var godt forberedt og havde endda fordelt arbejdet. Andre klasser tog konkurrencen fra scratch - og udviklede deres idéer løbende. Der blev arbejdet flittigt, og efter præcis to timer var dørene pyntet.

Vinderne blev: fra 0.- 3. kl, 3. klasse, fra 4. - 6. klasse, 4. klasse og i gruppen fra 7. - 9. klasse blev 8. klasse udpeget som vinder. Vinderklassen fik en fin lyskæde til deres whiteboard tavle, og der lyser den flot i resten af december.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...