Julemanden fandt vej til Spejderhytten

ØSTERVRÅ: Den nærmeste familie var inviteret med til årets Juletræsfest hos Østervrås private pasningsordninger, som også havde fået en aftale i stand med Julemanden.

Alle mand var inviteret til at møde i Spejderhytten onsdag eftermiddag. Børnene mærkede straks, at det ikke var nogen helt almindelig Legestuedag, for midt i lokale stod der et juletræ. Det blev der kigget en del på, især de yngste, som var med for første gang. Der var godt med trængsel rundt om træet, men alle fandt en plads, og så blev der danset og sunget, men det blev rigtig svært. Julemanden dukkede nemlig op, og han havde sækken fyldt – men med hvad?

Det var næsten ikke til at klare, så efter tre sange, gik den ikke længere. Julemanden måtte åbne sin sæk, som afslørede gaver til de små. Det kan godt være noget overvældende selv at skulle tage imod sin pakke, og der var da også dem, som godt lige ville have mor og far i baghånden.

Ingen Juletræsfest uden æbleskiver og saftevand, men der kom mere. Rasmus Klump havde alt for travlt til at kigge forbi, men han havde sendt en kagemand og til hvert barn en slikpose, så der blev guffet på livet løs – af både store og små.

Der var stor opbakning til dagens fest, og julehyggen bredte sig ud i alle hjørne.

ÅB

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...