Der blev pyntet op på alle stuer og i fællesarealerne

SÆBY: Traditionen tro, havde personalet på afdelingen ”Bølgen” på Sæby Ældrecenter på Gasværksvej i Sæby inviteret til julehygge.

De cirka tres inviterede personer, bestående af beboere, deres pårørende og centerets personale samledes tirsdag 26. november klokken 16 på afdelingen, hvor beboerne i fællesskab med deres pårørende fik pyntet op til jul på deres stuer, mens personalet julepyntede i fællesarealerne.

Ved 17.30 tiden var der indbudt til fællesspisning i Aktivitetscenteret.

Menuen bestod traditionen tro af pølser, fortæller Bibi Nielsen, ansat på Sæby Ældrecenter.

- Efter maden sælger vi amerikansk lotteri med præmier sponsoreret af både pårørende, men især af mange byens butikker har velvilligt givet mange fine gevinster igen i år. Det er vi meget taknemmelige for, idet overskuddet fra salget gør, at vi kan købe nyt julepynt til afdelingen, købe is om sommeren og anden hygge for og til beboerne, slutter Bibi Nielsen af.

Efter det amerikanske lotteri blev der serveret kaffe og kager og som smuk afslutning på dagens arrangementet spillede Lucia Vester, som er afløser på Sæby Ældrecenter, stemningsfyldt et par numre på trompet, inden der som endelig og fælles afslutning blev sunget julesamler.

Og med sådan et hjertevarmt arrangement har julefreden sænket sig og decembers hygge skudt godt i gang for beboerne på ”Bølgen” på Sæby Ældrecenter.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...