SÆBY: For 8. år, arranger ”Foreningen juleaften i Sæby” Juleaften for de der ikke har nogen at fejre juleaften sammen med.

Festlighederne holdes på Hotel Viking hvor der serveres en traditionel julemenu, juleevangeliet læses, og der er gaver til alle.

Festen holdes primært for borgere bosiddende i den gamle Sæby Kommune.

Som sidste år bliver det ægteparret Bente og Hans Overgaard med assistance fra Hanne Christensen, som bliver værter på den store aften hvor dørene åbnes kl. 17 mandag den 24. december

Samarbejde

Det er gratis at deltage, idet foreningen har sikret sig gaver og donationer der rækker til at 70 personer kan deltage i aftenens arrangement. Der venter deltagerne en aften med traditioner, både når det gælder serveringen og aftenens forløb i øvrigt.

Det økonomiske grundlag for julefesten skal ses på baggrund af de trofaste sponsorer, der også i år har bidraget med de nødvendige midler. Følgende har doneret midler: Roblon Fonden, Lions Club Sæby, Civitan Club Sæby, Spar Nord, Nordjyske Bank, Sparekassen Vendsyssel, Kalhøj samt Kop & Kande.

- Vi håber, at rigtig mange har lyst til at være med til at fejre juleaften. Og vi lover en hyggelig aften i godt selskab, siger Hans Overgaard,

Der er tilmelding hos Røde Kors Genbrugsbutik på Krystaltorvet eller på telefon 40 35 93 31.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...