Mange sæbynitter trodsede både vind og at det faktum, at det allerede var klokken 8.00, at dørene til byens nye jem & fix butik åbnede søndag.

- Klokken 5.15 stod første mand i kø for at komme ind og benytte nogen af vores mange gode tilbud. Og at blive mødt og modtaget af så mange mennesker lige fra start, er jo bare helt fantastisk, fortæller butikschef Anders P. Andersen, som samme dag kunne fejre sin egen 27 års fødselsdag. Og med langt over hundrede gæster lige fra morgenstunden, som pænt stod i kø hele vejen rundt om butikken, så kunne det vist kun blive en god dag.

Bjarne Sørensen havde også taget turen hen til jem & fix, og havde været så fornuftig, at tage turen på gåben. - Det er jo helt vildt, at så mange er kommet og så allerede her klokken 8. Så jeg tror, at jeg lige venter lidt og ser, hvor hurtigt køen flytter sig. Jeg kan jo altid komme tilbage senere.

Og der var godt og struktureret gled i køen, som holdt en god længde det meste af dagen. For selvom om man startede bagerst i den lange kø, så tog det under en time at komme igennem. Så hurtig og effektiv ekspedition trods de mange mennesker.

Afstand blev holdt, hvilket de store indkøbsvogne var med til at skabe, og hensyn taget, så alle kunne gå tilfredse hjem med et eller flere af de mange gode åbningstilbud, som butikken havde fristet med.

Og skulle man være gået forgæves i dag, så fortvivl ikke, for i morgen klokken 8.00 åbner butikken igen, helt til klokken 19.00. Og sådan vil det være stort set hele året.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...