I al ubemærkethed startede Carsten Pedersen for et år siden op som selvstændig med reparation og service af motorbåde samt maskineri, som vi gør brug af i havearbejdet.

Den 1. april i år kan han fejre sin ét års fødselsdag med firmaet Carsten Teknik. Det første år er gået stille og roligt, hvor han har nydt selv at kunne planlægge sin tid. Det eneste Carsten har fortrudt er, at han ikke startede op som selvstændig for flere år siden.

I 1984 stod den dengang 20-årige Carsten Pedersen med svendebrevet, som bevis for, at han var udlært lastvognsmekaniker hos Stiholt.

I løbet af de næste 35 år har han repareret utallige Scandia motorer, ikke kun i Sæby, men også med afstikkere til Sverige og USA. Som mekaniker med teknisk snilde har han arbejdet med personbiler og skibsmotorer samt reparation og eftersyn af redningsbåde.

Bortset fra tog og fly har Carsten prøvet at ”mekke” med alt andet, der drives frem ved motorkraft og gør det så godt, at han gerne deler sin viden med kolleger, når de mangler et godt råd.

I kraft af sit gode netværk har Carsten fået en specialopgave med at hovedreparere en gammel Steyer Puch Pinzgauer 710 M firhjulstrækker fra 1971, som det østrigske militær har anvendt, indtil den havnede i Kaukasus, hvor en dansker købte den på en auktion og tog vognen med til i Nordjylland. Heldigvis eksisterer Puchfabrikken endnu så Carsten kan få fat på originale reservedele.

For år tilbage var der et specialværksted for reparation og salg af have og parkredskaber i Sæby. Som ægte Sæbynit tænkte Carsten, at der måtte være et kundeunderlag hos de der ikke ville køre ud af byen for at få repareret deres maskineri.

Den rutinerede mekaniker udfører helt almindelige serviceeftersyn og siger sjældent nej til nye opgaver, opgaver som andre måske har givet op overfor.

- Dog er jeg begrænset af portens størrelse i mit værksted på Jupitervej 13, smiler Carsten.

Henter og afleverer ved fordøren

Som følge af Corona virussen tilbyder mange virksomheder at levere varer ved kundernes fordør. Denne service har Carsten Teknik altid tilbudt. Hvis ens plæneklipper, robotklipper, buskrydder, fræser, bådmotor o.l. trænger til at blive gjort forårsklar, er man altid velkommen til at stille den frem i carporten og lave aftale med Carsten på 22939480, så sørger han for at afhentning og levering.

På sigt håber Carsten, at han kan indgå aftale med en god leverandør, så han også kan tilbyde kunderne køb af nye maskiner og hjælpemidler.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...