Nyt isoleringsfirma satser på miljøvenlig papiruld.

SÆBY: Claus Vesterskov Christensen har i flere år arbejdet for tømrer- og snedkermester Rasmus Sønderby fra Frederikshavn, men da ejerne af Trekløver Efterisolering i foråret ønskede at afhænde firmaet, sprang Claus straks til og kunne fra maj i år kalde sig selvstændig med eget CVR og moms nummer.

Sommeren er normalt lavsæson for isolering, hvilket har givet mulighed for at komme på efteruddannelseskurser for at lære om de forskellige produkter og hvor de bedst anvendes.

Efterisoleringer giver et bedre indeklima, men isoleringen forrykker balancen mellem varme og fugt, og hvis ikke man tager sine forholdsregler, er der stor risiko for fugtskader, som kan give råd, svamp og skimmelvækst, pointerer Claus.

Trekløver Efterisolering tilbyder at udføre isolering af lofter, hulmure og etageadskillelser med alle de gængse typer produkter. Prisen på efterisolering afhænger af, hvor mange m2 der skal isoleres. CBI papiruld med en en høj isoleringsværdi der indblæses er en billig løsning, fordi der kun skal anvendes forholdsvis få arbejdstimer til opgaven. Det er væsentligt at være opmærksom på, at udgiften til en efterisolering hurtigt er tjent ind igen. Du mindsker nemlig husets varmeforbrug betydeligt, og det kan mærkes i budgettet med det samme.

Udover at der er penge at spare, er isolering og efterisolering også et miljøvenligt valg, fordi husstandens samlede CO2 udledning mindskes.

Den 41-årige iværksætter driver sit isoleringsfirma fra privatadressen Peder Munks Vej 47 i Sæby.

Claus Vesterskov trækker på sin gamle arbejdsgiver og kammerat Rasmus Sønderby, når der skal udføres større opgaver. Claus føler, at han har fundet den helt rigtige niche og elsker at være selvstændig. Vi er kommet godt i gang og har fået rigtig mange opgaver i ordrebogen, så vinteren kan bare komme an, smiler den nye mester.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...