LOF er klar med mange kurser i hele kommunen

SÆBY: Så er LOF klar med en række efterårstilbud til interesserede i hele Frederikshavn kommune.

Et af dem er Kalkmaling og Decoupage hos Living by Tamborg i Sæby, hvor formål og budskab er, at man her kan lære teknikken til at give sit møbel, vase eller andet indbo et nyt liv.

Undervisningen foregår i butikken, så omgivelserne er de helt rette til et tilbud som dette, fortæller LOF´s skoleleder Jan Vestergaard.

Nyt er også samarbejdet med Hjerneskadeforeningen, hvor der er tilbud på vej i både Skagen og Frederikshavn.

- Har man været ramt af hjerneskade i mindre eller større grad, er der naturligvis tilbud fra kommunens side, men dette ophører på et tidspunkt og hidtil har man henvist til de mange bevægelsestilbud i området.

- Nu kommer der et tilbud efter rehab, hvor underviser tilrettelægger træningen så der tages hensyn til den udfordring hver enkelt måtte have. Derfor også små hold, siger Jan Vestergaard.

Et andet nyt samarbejde er med Diabetesforeningen og Sundhedscenter Skagen, hvor LOF arbejder på at få tilbuddet ”Dejlig mad til en sund livsform” klar.

Målgruppen er mænd med udfordringer som højt blodtryk, diabetes, kolesterol eller vægten, og eneste knast lige nu er, at vi ikke har fundet underviser med de rette kompetencer i forhold til målgruppen.

- Interesserede må meget gerne kontakte mig, siger Jan Vestergaard.

Samarbejde er nøgleord for en aftenskole som LOF, og sidste år indledte de samarbejde med Hjerteforeningen om Hjertemotionstilbud med LOOP i Frederikshavn.

Dette hold fortsætter.

I samme boldgade er der Motion for dig, der er opstået i samarbejde mellem LOF og fire patientforeninger, og hvor der hidtil har været hold i Skagen og Frederikshavn.

- I Sæby er der i forvejen mange tilbud til målgruppen, og derfor udbyder vi nu et hold for hensyntagen undervisning, hvor vores nye underviser Petra Skovholm vil sørge for at tage individuelle hensyn til hver enkelt på holdet, siger skolelederen,

Udover nyhederne er der også fem vandhold i Sæby Svømmeland, Sæby Voksenkor, Undertøjssyning og Seniordans.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...