Frem over kan Ikea-kunder hente deres varer på parkeringspladsen hos Go’on på Nordvej 12

FREDERIKSHAVN : Når kunderne ikke kan komme til Ikea i Aalborg, må Ikea komme til kunderne. Det er filosofien bag fire nye afhentningssteder, som Ikea har etableret i Frederikshavn, Hjørring Thisted og Hobro. Med ”Klik & Hent” ønsker Ikea at gøre det langt nemmere for kunder at bestille online og få leveret møbler og boligtilbehør tættere på deres bopæl.

Med den nye service kan man på udvalgte tidspunkter hente sine varer direkte ud af fragtbilen. I Frederikshavn har Ikea indgået aftale med Go’on på Nordvej 12

Når varerne er bestilt på Ikea.dk og man vælger Kik og hent-service, vælger kunderne efterfølgende det afhentningstidspunkt, der passer bedst. Kunderne afhenter herefter sit køb hos fragtbilen i det tidsrum, hvor den holder på parkeringspladsen - og i Hjørring altså på Nordens Alle.

- Vi ved, at mange af vores kunder gør en tur til Ikea til en hyggelig heldagsudflugt. Men for rigtigt mange nordjyder – og særligt dem uden bil naturligvis – er der langt til varehuset her i Aalborg. Det laver vi nu om på, for når kunderne ikke kan komme til Ikea, ja, så må Ikea komme til kunderne. Med de nye afhentningssteder gør vi det nemt og bekvemt for langt flere nordjyder at bestille online og hente deres varer tættere på bopælen, siger varehuschef i Ikea Aalborg, Peter Elmose i en pressemeddelelse.

- Vi har testet det i en periode nu, og det går over al forventning. Kunderne har taget virkelig godt imod vores nye service og hilser det velkommen, siger Peter Elmose.

Den nye service ”Klik & Hent”-løsning er et supplement til ”Her & Nu”-levering, som Ikea introducerede i efteråret 2019, hvor kunder kan bestille og samme dag få leveret større ordrer til hjemmeadressen.

”Klik & Hent” koster 79 kroner per ordre, uanset om man bestiller et rullegardin, en reol eller et køkken til afhentning.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...