Røgen havde knapt lagt sig efter 6-700 motorcyklers succesrige besøg, før de to hjulede blev afløst af et væld af gamle klassiske veteranbiler.

Dagen efter motorcykeltræffet, onsdag 17. juli, havde forladt Hedebo Strand Camping, var der atter træf for folk med benzin i blodet, hvor ejerne af gamle automobiler var inviteret til at besøge campingpladsen på en aften, hvor vejrguderne havde tilsmilet træffet.

Belært af tidligere år, hvor bilerne var opdelt i flere områder på selve campingpladsen, havde vi i år valgt at lade alle køretøjerne parkere på plænen nede ved stranden, hvor der er bedre plads siger campingpladsejer Bendt Christensen. De fem år vi har haft veteranbiltræffet, har vi oplevet en stadig større tilslutning, hvilket også blev tilfældet i år med deltagelse af flere end 150 flot vedligeholdte køretøjer.

Det lune sommervejr og den gode stemning indbød til at få sparket dæk og givet gode råd om køb af reservedele og udstyr eller bolden blev givet op til en handel.

Ti af MG Klubbens Hjørringafdelings godt 40 medlemmer havde valgt at tage på en lille aftentur til Sæby. De fleste MG cabrioleter er fra 60-erne og med den rigtige vedligeholdelse er det en forholdsvis prisbillig og driftssikker veteranbil. Det var første gang klubben besøgte træffet på Hedebo Camping og de var alle ret imponeret over den store tilslutning med det flotte opbud af andre interessante biler af ældre dato.

Motorsportsfestival

Hvis lyden af store motorer har givet inspiration til at se nogle af slagsen i action, tilbyder Frederikshavn Sæby Auto Sport tre dages med fart og spænding når de afholder deres årlige motorsportsfestival på Ørnedalsbanen den 25., 26. og 27. juli. Her vil der alle tre dage fra klokken 08.00 blive kørt folkerace, crosskart og rallycross.

Allerede onsdag klokken 12.00-18.00 vil der blive mulighed for at opleve PAW Patrol, der giver opvisning med en række af deres populære køretøjer.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...