Turen gik fra Lyngså til det midtjyske

LYNGSÅ: Udenfor restaurant Chang Thai i Lyngså har der i mange år stået en stor elefant i træ, men det gør der ikke længere. I onsdags satte den kurs mod en helt ny tilværelse i det Midtjyske.

Indehaveren af Butik Thai i Lyngså Jan Lyndby har i mange år haft forhandling af boligtilbehør fra Thailand.

Og på Hjallerup Marked fik han i år fik en helt speciel forespørgsel.

En kunde, Ole Hansen, spurgte, om han kunne få lov til at købe den pænt store elefant i træ, som Butik Thai havde stående foran adressen i Lyngså.

Det mente Jan Lyndby godt, de kunne finde ud af og i onsdags var der flyttedag.

Det er ikke sådan lige at flytte en elefant, selv om den ikke er helt i naturlig størrelse og vægt, så var det noget af en udfordring, at få dyret op på den trailer, som Ole Hansen havde medbragt.

Til gengæld var det ekstra underholdende for de mange vælgere, der den dag var forbi for at sætte deres kryds i forbindelse med Folketingsvalget.

Det lykkedes at få elefanten læsset, og godt fastsurret satte den kurs mod Herningkanten, hvor Ole Hansen har planer om at restaurere den.

- Jeg vil gøre den i stand, og bagefter skal den ind og stå i min stue, forklarer den nye ejer, som godt vil afslører, at han har en ret stor stue, og den er indrettet i en eksotisk stil. ÅB

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...