SÆBY: Sidste års firmaturnering var en stor succes, hvorfor Sæby Floorball igen i år inviterer til firmaturnering i samarbejde med Nordjyske Bank.

Understed Vognmandsforretning løb sidste år med vinderpokalen, og har haft håneretten ind til nu. Det er der dog mulighed for at lave om på igen, når dette års Nordjyske Bank Cup 2019 løber af stablen.

Firmaturneringen kommer til at foregå lørdag 9. februar 2019 fra kl. 10-18:00, hvor der er mulighed for fællesspisning. Det er altså alle tiders mulighed for et sjovt firmaarrangement, hvor man samtidig får rørt sig og oplever kollegaerne udenfor arbejdets vante rammer.

I år vil der, udover vinderpokalen, være forskellige konkurrencer i forbindelse med kampene med præmier til vinderne.

Sæby Floorball vil med firmaturneringen gerne udbrede kendskabet til floorball, som alle kan spille, uanset alder og niveau. Sæby Floorball lægger nemlig vægt på at der skal være plads til alle, lige fra den hobby-betonede spiller til spilleren med større ambitioner.

Nordjyske Bank og Sæby Floorball håber derfor at se en masse mennesker til en sjov og aktiv dag sammen med kollegaerne, i kampen om vinderpokalen. Man bliver i godt humør af at spille, og alle, der kan gå, kan spille floorball, det kræver ikke erfaring eller at man er i en særlig god form. Hvis man ikke kan være på banen så længe ad gangen, kan man heppe på kollegaerne i mellemtiden.

Overskuddet går til ungdomsafdelingen i Sæby Floorball Klub, så ved at deltage i cuppen, støtter I samtidig et godt formål.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...