Geo er kendt af mange som en grænseoverskridende stand-up komiker.

I sin seneste bog "Hva’ så nu?" skriver han om livet efter at have overvundet kræften og om det, det kræver at være lykkelig i livet. Komikeren Geo fik i efteråret 2011 konstateret testikelkræft. Han blev opereret, erklæret rask og optrådte i julen som vært på Kræftens Bekæmpelses store indsamlingsshow ComedyAid.

Til Geos halvårs rutinekontrol i 2012 fandt lægerne en spredning til lungerne, hvilket resulterede i endnu en operation fulgt op af ni ugers opslidende kemobehandling. Det blev ni uger med smerte, mistet hår, tunge tanker - men også grin - for humoren blev Geos våben i kampen mod kræften.

Nu rejser han landet rundt med sit foredrag, baseret på hans nyeste bog "hva’ så nu?" Et foredrag, der med humor og uden selvhøjtidelighed fortæller om det at være kræftpatient, og om samtidig at holde fast i sig selv som far, mand og komiker. Om at få en benhård behandling og om at tro på man kommer godt ud på den anden side.

Geos fortælling er vedkommende, varm, sårbar, tankevækkende, inspirerende og ikke mindst underholdende.

Publikum kommer til at høre hans tragikomiske beskrivelser af pinlige sædprøver, om portører der vil have jokes på operationsgangen, om kønsbehåring som falder af og om kun at ville have frosne ærter til morgen-, middag- og aftensmad.

"Hva’ så nu?" er en rørende erindringsbog om de store kriser, den store kærlighed, den største lykke og den største frygt.

Mød ham i Manegen torsdag 8. november, kl. 19.

Billet på bibl.frederikshavn.dk under Det sker eller på dit lokale bibliotek.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...