Home åbner døren til et godt boligkøb. Bliv afklaret – og kom godt hjem når Home Sæby inviterer dig til stort åbent hus i weekenden d. 19.-20. september

Nu om dage bugner nettet af oplysninger om alle de boliger, der er til salg. Det er en stor fordel i søgningen efter dit nye hjem. Men på et tidspunkt må pc’en og mobilen vige og erstattes af virkeligheden – af sanserne.

Når en så vigtig beslutning som et boligkøb skal træffes, så skal boligen og omgivelserne fornemmes på stedet, og hvis du har flere boliger på din ’ønskeliste’, så er åbent hus en oplagt og uforpligtende mulighed for at få skabt klarhed.

På åbent hus kan du ifølge Home Sæby se flere boliger på kortere tid i byen, en bydel eller et kvarter og få sat nogle plusser og minusser på din liste. På den måde kan du blive mere afklaret, og det kan give anledning til snak om, hvad der virkelig betyder noget for jeres boligvalg, og hvad der er mindre vigtigt.

I Home-Sæby ser de også tit købere på åbent hus, der pludselig oplever at stå i den helt rigtige bolig, helt uventet, fordi de lige var i nabolaget alligevel.

Åbent hus er også en hyggelig dag, hvor homes mange kunder ofte har trimmet hjemmet, ude som inde, efter ’forskrifterne’ i homes 52 salgsfif, så boligen præsenterer sig bedst muligt på dagen.

Du kan se alle de boliger Home Sæby har med i landsdækkende Åbent Hus og hvor døren er åben for dig på home.dk

FAKTA: Fordele ved Åbent Hus for dig som køber

Du kommer tættere på boligen med Åbent Hus end de mange oplysninger på home.dk. Et besøg kan ændre din opfattelse af en bolig.

Åbent hus er uforpligtende. Du kan gå uforstyrret rundt og kigge på egen hånd.

Du sparer tid. Du bruger typisk kortere tid på et Åbent Hus end på en almindelig fremvisning – og du kan nå mange boliger i ét område på kort tid.

Åbent Hus er ’navigation’ på din boligjagt og skaber overblik, især hvis du overvejer at flytte til et nyt kvarter, en anden by eller et andet sted i landet, som du ikke kender så godt.

Åbent Hus er en hyggelig dag, hvor mange kunder har givet hjemmet en ekstra omgang med ’salgsfiffene’, ude som inde.

Åbent Hus åbner for vigtige snakke med din partner, familie og venner – om hvilke kvaliteter ved et hjem og nærområdet der betyder mest for jer.

Efter Åbent Hus står du (forhåbentlig) og tripper efter en personlig fremvisning, hvor du i ro og mag kan stille spørgsmål og teste, om den gode følelse er rigtig – og dermed er du allerede lidt foran andre købere.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...