Hørby Grand Oldboys præsterede en flot finale, hvor de besejrede FFI med 4-1 på Hørby stadion.

Det skete mandag den 24. september. Sejren kom først i hus i sidste spillerunde, hvor FFI skulle slås for at vinde puljen. Efter en tæt første halvleg, hvor FFI førte 1-0, kom Hørby godt fra start i anden halvleg og efter to minutters spil stod det 1 -1 på mål af Michael Jensen. Inden Hørby kom på 2-1 igen på mål af Michael Jensen, havde hjemmeholdet brændt et straffespark. FFI prøvede at komme igen, men efter Jacob Kongsbaks mål til 3-1 var kampen afgjort. Kort før tid lavede Artur Nunes så målet til 4-1, der blev kampens resultat.

Holdet går dermed videre i kampen om VM, altså Vendsyssel-mesterskabet.

- Det har været en utrolig god sæson med 24 spillere, sejr i 13 kampe, uafgjort i to og kun tab i to kampe. Vi vandt puljen med 41 point - lige så mange som FFI, men vi var bedst i indbyrdes kampe, siger Hørbys træner Kim Frandsen.

- Der er samtidig blevet hygget en hel masse, og Orla Pedersen har fortryllet os alle med sine fantastiske referater og sjove indlæg på Facebook, hvor det især er gået ud over lederen, fortsatte han.

I efteråret tager holdet en tur til England for at udforske den engelske fodboldkultur og se en Premier League-kamp.

Holdet sender stor tak til sine hovedsponsorer Hørby Bageri, Advokatfirmaet Hjulmandkaptain, Sæby Fest Service og Brunø.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...