Til sommer er de klar i Hørby igen

HØRBY: Til næste år bliver festivalpladsen bag Hørby Efterskole fyldt med sæbebobler, musik, latter og leg, når Hørby Børne Musik Festival igen løber af stablen - nu for sjette år i træk.

Festivalpladsen åbner allerede klokken 9, hvor de mange sjove aktiviteter er klar og kirkebandet varmer op med mange af de bedste Disney sange.

- På den store scene skal vi opleve både bugtaleren Søren, der har sin frække abe Rango med. Børnebanditterne, der altid kan få alle op og danse. Sebastian Klein, der kommer med et særligt Hørby Børne Musik Festival show, lyder det.

- Kalle fra Ramasjang og Mek Pek der kommer med et energisk, humoristisk og først og fremmest gennemmusikalsk børneshow. Og til sidst Ørehængerne der slutter dagen af med et brag af en fest. Efter hver koncert, er der mulighed for at få taget billede med kunstnerne.

Når du først har købt din festival billet er alle aktiviteter på pladsen gratis, og billetten inkluderer også en mad-menu, så der er med andre ord lagt op til et brag af en børnefestival, når dørene åbnes 15. juni 2019 på festivalpladsen i Hørby.

Programmet er på plads og du kan allerede nu se de fleste kunstnere præsenterer sig på festivalens facebookside.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...