Levende heste og kraftfulde jernheste kommer forbi og blander sig med kræmmerfolk til Skæve Borgerforenings Hobby- og Trailermarked lørdag den 24. august, 12.00-17.00.

Stadepladserne koster ikke noget, så det er ikke det, der skal afholde nogen fra at dukke op med alt det de har lyst til at sælge. – Vi er et bredt og alsidigt marked med plads til alle, og hvis brænder man for en hobby, er man også velkommen til at komme og udstille den, lyder opfordringen fra formand Grethe Hostrup.

Det årlige marked er blevet en hyggelig tradition i og ved Skæve Borgerhus på Skævevej i Brønden. Udover kramboderne er der også besøg af KFUM-spejderne fra Dybvad, som rundhåndet vil dele ud af pandekager og snobrød. Børnene kan også få en ridetur på heste fra den lokale Skæve Rideklub, og måske er der også chance for at få en lille rundtur på et mere kraftfuldt køretøj. Byens lokale motorcykelentusiaster har nemlig lovet, at de kigger forbi med deres elskede motorcykler.

Skæve Hobby- og Trailermarked byder velkommer til alle, og man skal bare møde op i løbet af formiddagen, hvor der vil være repræsentanter fra borgerforeningen til stede og anvise stadepladser.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...