Hjerteforeningen har ligesom mange andre foreninger været hårdt ramt af Covid19, og foreningen har nøje fulgt retningslinjerne fra regering og sundhedsmyndigheder. Det betyder samtidig, at Hjerteforeningens afdeling i Sæby har måttet indstille aktiviteterne i flere måneder. Flere motionshold er nu i gang igen.

I samarbejde med FOF Vendsyssel håber man i forhold til gældende Corona-regler og med tilpasset antal deltagere at kunne afvikle foredrag med kok Anne Hjernøe den 17. september i Manegen i Sæby og med Karen Marie Lillelund den 26. oktober. Billetsalget ang. Anne Hjernøe er i fuld gang online hos FOF Vendsyssel.

Til gengæld er der fuldstændig udsolgt til foredraget med Karen Marie Lillelund. Det betyder, at der efter de gældende Corona-regler desværre ikke er plads til alle i Manegen. For ikke at skuffe over 100 af dem, der allerede har sikret sig billet, har Hjerteforeningen og FOF Vendsyssel derfor besluttet at flytte arrangementet. Det er, som situationen er lige nu, muligt at gennemføre efter gældende sundheds- og sikkerhedsregler i Kulturcenter Vendsyssel i Sæsing. FOF vil sidenhen kontakte alle, som har booket billet om ændringen. FOF og Hjerteforeningen håber på velvillig forståelse for denne disposition.

Desuden påregner Hjerteforeningen Sæby at afvikle et arrangement tirsdag den 6. oktober med tidligere sygehuspræst, Ruth Østergaard Poulsen, fra Aalborg Universitetshospital i Manegen i Sæby. “Hvordan hjælper vi bedst os selv og hinanden, når livet gør ondt?” er titlen på aftenens indlæg.

Ruth Østergaard Poulsen har arbejdet på sygehuset i 20 år og gennem utallige samtaler med mennesker i krise, har hun opbygget en solid erfaring med, hvad der sker med os, når sygdommen rammer. Foredraget vil omhandle de mest typiske reaktioner hos os, når vi bliver syge, men også komme med bud på, hvad der hjælper - og måske endnu mere: Hvad hjælper ikke? Tiden læger jo ikke alle sår, og angst forsvinder ikke bare, fordi man får at vide, at man ikke har grund til at være bange. Foredraget er tænkt som oplæg til samtale senere på aftenen. Der er gratis adgang, og intet billetsalg forud.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...