Erhvervshus Nord er klar med iværksætterforløb

KOMMUNEN: StartUp Club er et nyt rådgivningstilbud til iværksættere, som udbydes af Erhvervshus Nord.

I StartUp Club får iværksættere rådgivning i flere etaper hos Erhvervshus Nord.

Hvis forretningsidéen vurderes til at være egnet, bliver iværksætterne også tildelt adgang til mere rådgivning hos private rådgivere som advokat, revisor eller markedsføringsbureau, der har sagt ja til at være en del af StartUp Club.

Til at drive StartUp Club har Erhvervshus Nord ansat Sidsel Schmidt Andersen, som er bosiddende i Frederikshavn og har mange års erfaring som virksomhedsejer indenfor it-branchen og som konsulent.

Hun kender derfor indgående til det at starte og drive sin egen virksomhed.

- Jeg ved, hvor stort et arbejde det er at skabe sin egen virksomhed, men også hvor givende og spændende det er at have foden under eget bord.

- Jeg ser frem til at understøtte iværksætteriet i Frederikshavn kommune og hjælpe iværksætterne godt på vej med sparring på deres forretningsidé, siger Sidsel Schmidt Andersen, ny iværksætterkonsulent.

For at blive en del af StartUp Club skal iværksætterne være medlem af enten Skagen, Frederikshavn eller Sæby Erhvervsforening.

Som medlem får iværksætterne også adgang til en lang række arrangementer og infomøder, deltagelse i faglige erhvervsnetværk, det samlede erhvervsfremmesystem, en stifinder til de rigtige samarbejdspartnere og interessevaretagelse.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...