For at skabe god stemning og trække kunder og gæster til byen har Sæby Handelsstandsforening arrangeret et flot underholdningsprogram.

Hver torsdag er der musikalsk underholdning på Sæby Torv frem til butikkernes lukker klokken 20.00.

Lørdag og søndage fortsætter underholdningen fra kl. 11.30-14.30, og hvor butikkerne holder åbent begge dage til klokken 15.00.

Fælles for denne uges underholdning på Sæby Torv er med udgangspunkt i musikernes kærlighed til Nordjylland hvor de har hjemme og hvor de har rod.

Helt 100 - Torsdag den 25. juli kl. 17.30-20.00.

Helt Hujer er et Orkester med base i det nordjyske, hvor alle har den ting til fælles, at et par

træsko var en del af konfirmationsgaverne og musikken har fyldt meget hele livet.

Tilsammen har bandet stor erfaring med at levere fællessang og dansevenlige numre i alle tænkelige sammenhænge og til alle typer arrangementer.

Musikken tager udgangspunkt i den tid hvor mor var dreng, og Lacoste-poloen var lyserød, en musikalsk og dansevenlig tra°d trækkes gennem 60’erne til 00’erne og tilbage igen, men med enkelte omveje omkring såvel Syvstenhallen som Skansen. Alt leveret med en nordjysk charme og lune, med et topprofessionelt orkester som formidler.

De Swære Kååle - Lørdag 27 . juli kl. 11.30-14.30.

”De Swære Kåål” er 5 garvede gutter fra den nordjyske musikverden, som har kastet deres kærlighed på folkemusikken fra både Irland og Danmark.

”Kåålene” der også spillede på torvet sidste år, byder på en go’ blanding af irsk/dansk folkemusik serveret med nordjysk lune – ”De Gyldne Løver” og Hausgaard har i sandhed ikke levet forgæves!

Mød op, syng med og slå en tøhø – det bliver en lørdag, hvor selv solen vil titte frem for ikke at blive snydt for oplevelsen.

Besætning: Helge Nyborg, mandolin. Jan Østenfelt, guitar. Henning Frederiksen, harmonika. Lasse Hansen, guitar. Lars Rønne, klaver/bas.

Mads Toghøj - Søndag 28. juli, kl. 11.30 – 14.30.

Mads Toghøj - Rejsende i musik og begejstrer hver gang han besøger Sæby.

Sanger og sangskriver Mads Toghøjs musikalske hjerte er placeret et sted mellem Nashville og Skagen. Elvis, Cash, country, americano, rock ’n’ roll og nordjysk folkemusik går op i en højere enhed, når Mads spiller op som trubadur rundt om i landet.

Mads Toghøj har netop fejret 20-års jubilæum som musiker, hvilket blev markeret med tre udsolgte koncerter på Kulturhus Kappelborg i Skagen.

Umiddelbart efter kunne han udsende sit tredje studiealbum, Rødder, der er en stor hyldest til barndomsbyen Skagen og de mennesker, der gjorde Mads til det menneske og den sangskriver, han er i dag.

Centrum i hyldesten er meget naturligt Mads’ morfar, Thomas Jensen, der under navnet Fisker Thomas gav fiskere og andet godtfolk på havet en musikalsk stemme i 70’erne og 80’erne. Mads fortolker fire af Fisker Thomas’ viser på albummet, og indspilningerne er tilmed udført med hjælp fra et par af de musikere, der spillede på originalerne for 40 år siden.

Pladen er kommet godt fra start, og sangene ”Lysets land” og ”Min Barndomsby” røg direkte i rotation på DRP5. ”Lysets land” røg tilmed direkte ind på DRP5 Dansktoppen på en fornem 4 plads. Den lå på Dansk toppen i alle de tilladte 15 uger, men bedste placering som nummer 3 i 4 uger i træk. Selv om det er en dansksproget plade, er sangen ”Om 100 år” nået hele vejen til USA, hvor en radiostation i Boston spiller den flittigt.

Mads Toghøj er en musikalsk arbejdsmand og har i mange år spillet på beværtninger, festivaler, byfester og kulturhuse med mere, over det meste af landet. Mads´ repertoire byder udover hans egne sange også på en masse gode gammeldags covernumre i country- eller americana genren. Det kan hænde Mads tager en afstikker til rock/Blues genren eller måske lidt fra det irske? og måske lidt fra den danske guldalder som folk kan synge med på. Alt er mulig. Johnny Cash, Elvis Presley, John Denver og Kris Kristofferson er nogle af de kunstnere som Mads holder af at fortolke.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...