Handelsstandens aktivitetskalender bugner af festlige satsninger med alt fra lykkehjul til ”nethandel”

SÆBY: Sæby Handelsstandsforening lancerer en række nye arrangementer på deres kalender for 2019.

På seneste medlemsmøde præsenterede handelschef Gitte Rørbæk-Løcke årets aktivitetskalender, der angiver en flot vifte af underholdning og aktiviteter i Sæby.

Et nyt og spændende initiativ bliver Lykkehjulet, der stilles op i hver butik.

Butikken kan i felterne angive, hvilken procent eller kontantrabat der kan opnås på købet.

Der vil sikkert også være felter med nittere eller jackpot, men det er helt op til den enkelte forretning, oplyser Gitte Rørbæk-Løcke.

Lykkehjulene kommer til at snurre i butikkerne i tre dage op til påske, fra mandag 15. til onsdag 17. april.

Flying Superkids

Lørdag den 4. maj kan vi glæde os til hæsblæsende underholdning i form af højtflyvende spring og sprudlende livsglæde, når Flying Superkids kommer og indtager Sæby Torv, og til Open by Night, fredag 28. juni er der garanti for trængsel på Torvet.

Ikke kun fordi sangeren Stig Rossen underholder, men også fordi Musikkorps Sæby i samme weekend holder deres Internationale Musikfest, hvor der er tradition for deltagelse af mange korps, som bidrager med musik og fest overalt i byen.

Scenen er din

Hvis du er under 18 år og går rundt med et talent, som du har lyst til at udfolde foran et større publikum på torvet, har du chancen i ”Scenen er din”.

I hele juli måned på ugens tre første dage fra kl. 11.00 til 16.00, bliver det således muligt at optræde med sang, spille på et instrument, lave tryllenumre, jonglere, danse, opføre skuespil eller hvad man nu har talent for.

I september skal der ”Nethandles” i Sæby – det vil sige fysisk nethandel, hvor alle butikker går fra plastposer til mere miljøvenlige stofnet.

Det bliver flotte sorte net poser med tryk, hvor der reklameres for Sæby.

Formanden for handelsstandsforeningen Hans Ole Kalhøj håber, at kunderne vil benytte nettene flere gange og på den vis blive gode ambassadører for vores by.

Nethandlen sker i samarbejde med byens fire pengeinstitutter, der har sponseret nettene.

Herudover indeholder kalenderen gammelkendte arrangementer, bl.a. Pinse-Jazz, Open by Night og Summernight, Open Christmas, Black Friday, Klovneløb, Veteranbiler, Turpas og Juletræstænding,

I løbet af sommeren optræder ikke mindre end 21 forskellige orkestre og sangere i lige så mange dage på Sæby Torv, så der bliver noget for enhver trommehinde.

Der er flere aktiviteter på bedding, men da vi ikke har indgået endelige aftaler, er de ikke med på kalenderen endnu, oplyser Gitte Rørbæk-Løcke.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...