Kom med til hobby- og trailermarked

SKÆVE: Skæve Borgerforening inviterer til Hobby- og Trailermarked lørdag den 15. september kl. 12.00-17.00 ved Borgerhuset på Skævevej 144.

Markedet i Skæve/Brønden er meget bredt og alsidigt, og henvender sig til dem, der har lyst til at sælge ud af overskydende ting og sager, men også til de etablerede kræmmere og hobbyfolkene, som gerne vil udstille og sælge det, de går og pusler med.

Måske har du en samling, du gerne vil vise, eller et håndværk, som andre kunne have interesse i at se?

- Vi har plads til alle - enten i borgerhusets sal eller i de telte, vi stiller op, fortæller Grethe Hostrup fra borgerforeningen.

Det er helt gratis at få en stadeplads, og du behøver ikke at melde dig til, bare mød op, lyder opfordringen.

- Skæve Rideklub er også på pladsen med tilbud til børnene om en ridetur, og så sælger vi selvfølgelig også kaffe og de uforlignelige jødekager, lover Grethe Hostrup, og det er vel at mærke kager, der er bagt i den store stenovn.

- Vi tænder op i ovnen allerede midt i ugen, så den er klar til dagen, og vi har erfaring for, at folk gerne kører langt for at smage en god gammeldaws jødekage, fortæller Grethe. Vi håber, at rigtig mange har lyst til at kigge forbi enten med en stadeplads eller med et besøg - her er nemlig rigtig hyggeligt.

ÅB

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...