SÆBY: Sæby Planteskole havde inviteret til udskæring af græskarhoveder og snobrødsbagning, og der var stor tilslutning til fire timers kreativitet tirsdag den 16. oktober.

- Vi synes det kunne være spændende at prøve sådan et arrangement i efterårsferien, hér hvor vi har masser af planter og hvor hele familien kan være med, sagde gartner Lars Kjeldgaard.

De 250 indkøbte græskarhoveder blev skåret ud i uhyggelige græskarhoveder, der kan være klar til den forestående halloween onsdag 31. oktober.

Den ekstremt tørre sommer havde bevirket, at græskarrene var mindre i år, og så er udfordringen større, da man skal være endnu mere nøjeregnende med udskæringen.

Takket været et godt samarbejde med Sæbygaard-gruppens spejdere blev der lavet snobrød over bål, som Hørby Bageri havde doneret dejen til.

- De 80 spejdere har deres egen hytte på Tranåsvej, Tilslutningen har været stabil det seneste år, men der er helt sikkert plads til flere i fællesskabet om friluftslivet, fortalte leder Nikoline Thorvald.

- Og den flotte opbakning giver lyst til mere, så vi har allerede aftalt et lignende arrangement med spejderne til næste år. Og måske finder vi på noget kreativt til jul, hvor børn og voksne kan være sammen om at skave noget dekorativt, slutter Lars Kjeldgaard.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...