Når græsset grønnes, starter spillet på greenen

VENDSYSSEL: Kom og få en snak og se om golf er noget for dig lørdag 2. og søndag 3. marts i Arena Nord.

Golf er for alle - uanset alder og niveau - så kom og prøv spillet og se om det kunne være noget for dig det er ligegyldigt om du er 6 år eller 80. Der vil også være produkter fra mange gode mærker i bags og vogne.

Frederikshavns Proshop og Phillip Larsen sørger for oplevelser og muligheder i forbindelse med forårsmessen, der afvikles hvert år den første weekend i marts. Så er Arenaen fyldt med inspiration til hus og have, ”skolehallen” er fyldt med biler, badmintonhallen bliver til et legeland og Atletcentret fyldt med golfudstyr og en indendørs driving range, hvor begyndere kan prøve at slå til golfbolde og hvor de garvede kan få målt deres slag.

Det er Proshoppen i Frederikshavn Golfklub og pro Philip Larsen står for udstillingen i Atletcentret, der vil rumme førende leverandører af golfudstyr og beklædning.

Publikum kan få en fitting på trackman medi alle de nye ting - ved tidsbestilling på: Proshoppen@ymail.com, samt orientere sig spændende golfrejser fra GolfPlaisir. Kom og deltag i konkurrence med fjernstyret golfvogn, kør banen igennem hurtigt og vind præmier.

Der åbent til golfmesse i Arena Nord lørdag og søndag 9 - 16.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...