Thomas Trolle Pedersen ny medejer af Emilievejens Slagterforretning

FREDERIKSHAVN: Emilievejens Slagterforretning har indledt et generationsskifte.

Pr. 1. september er Thomas Trolle Pedersen (38) blevet medejer af den kendte slagterforretning på Emilievej, sammen med den nuværende ejer og læremester Peter Olsen.

- Vi skal tænke på den næste generation af forbrugere, og derfor er det godt at få Thomas med som medejer. Han kommer med nye idéer og masser af energi, siger Peter Olsen (54).

Han fortsætter selv i forretningen men i en ny rolle.

- Jeg vil stadig være synlig i forretningen, og jeg forestiller mig, at jeg skal være her mange år endnu, men det bliver Thomas, der har ledelsesansvaret og ansvaret for den daglige drift. Jeg har været her 10-12 timer om dagen de sidste 20 år og kan måske få en lidt mere normal arbejdsdag, siger Peter Olsen, der overtog Emilievejens Slagterforretning i 1998 efter sin læremester, Knud Andersen.

Loyal kundekreds

- Forretningen har altid været i en meget positiv udvikling. Vi har et engageret personale, som for de flestes vedkommende har været hos os i rigtig mange år. Det har givet en fantastisk ånd i virksomheden og en meget loyal kundekreds, siger Peter Olsen.

Startede som opvasker

Thomas Trolle Pedersen startede som opvasker hos Emilievejens Slagterforretning, mens Knud Andersen ejede butikken, og kom i lære som slagter, da Peter havde taget over i 1998.

- Jeg kan godt lide at være selvstændig og at være min egen herre og selv forme tingene. Slagterfaget er inde i spændende udvikling. Det er det, der driver mig. Man skal hele tiden holde sig skarp og følge forbrugernes vaner. Det nytter ikke noget at servere gode ben, hvis det er færdigretter, kunderne vil have, siger Thomas Trolle Pedersen.

Ingen revolution

Netop færdige måltidsløsninger er en stor del af den moderne slagterforretning på Emilievej.

- Mange har det sådan, at når de har fri fra arbejde, vil de kunne sætte maden direkte i ovnen. Men vi skal selvfølgelig også huske, at vi er en slagterforretning, så man kan stadig købe et godt stykke kød her, forsikrer Thomas Trolle Pedersen.

Han kommer ikke med revolutionerende ændringer i ærmet.

- Vi fortsætter med at levere mad ud af huset, og kører videre på samme måde, som vi plejer. Med de samme varer og det velkendte personale. Der kommer ikke til at ske de store forandringer, siger Thomas Trolle Pedersen, der er overbevist om, at den nye rollefordeling nok skal komme til at fungere.

- Vi har snakket om det her længe, og Peter har været god til at give mig plads. Vi vil det samme med forretningen, og det er godt at have en rutineret herre som en støtte, jeg kan læne mig op ad, siger den nye medejer af Emilievejens Slagterforretning.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...