Regionsmestre fundet ved dansemesterskab i Sæby

SÆBY: Søndag var nordjysk regionsmesterskab i folkedans.

Mesterskaberne blev afviklet på Sæbygårdskolen i Sæby, hvor fem voksenpar og to ungdomspar kæmpede om, at blive de bedste i Nordjylland.

Siden nytår har de fem par trænet til dagens konkurrence – og selv om de var konkurrenter i dag, har de trænet sammen og har hjulpet hinanden, for at få det bedst mulige ud af kombinationen: danse, musik og dansebeskrivelse.

For B&U danserne gjaldt det, at de skulle konkurrere i: Knurrifas og Hornfiffen – to lidt hurtige danse, der stillede krav til koncentrationen og udholdenheden.

De 65 tilskuere, der var mødt op for at gøre denne konkurrencedag festlig, så alle at der hele vejen igennem var fuld koncentration og målrettethed.

- Det er dejligt der er så stor opbakning til vores modige konkurrencedansere – for det giver så meget energi, når der klappes af publikum, fortæller Kirsten Svendsen, Region Nord Folkedans Danmark.

Placeringerne blev som følger: Voksne: 1. pladsen Mariane og Leif Vesterdorf Søgaard, Gandrup Folkedansere 2. pladsen Lotte Olsen og Gunna Nielsen, Sæby Folkedanserforening 3. pladsen Kirsten Bjerre og Erik Kristensen, Sulsted Folkedansere

Børn & Unge 1. pladsen Julie Nedergård Nielsen og Lærke Vittrup Jensen 2. pladsen Louise Vittrup Jensen og Nicklas Bjerre Højer. Alle B&U dansere er fra Øster Hjermitslev.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...