Opskriften på succesfuld tiltrækning af mange glade kunder kan vær enkel, hvilket Sæby Handelsstandsforening for længst har fundet ud af.

Ingredienserne er populær folkelig underholdning, gerne med lokalt ophav, store rabatter på alle hyldevarer til sommerbrug, langborde og bænke placeret på torvet midt i et gammelt købstadsmiljø, hvor temperaturen indstilles på 20 graders celsius og tilberedes i syv aftentimer tilsat drikke fra hanerne. Den største effekt opnås, hvis tilberedningen sker omkring lønningsdag.

Således kunne de handlende igen fredag den 2. august notere sig for et nyt vellykket Open Summernight event. Fyldte forretninger og torv fra sidst på eftermiddagen indtil DJ James lukkede og slukkede klokken 23.00.

Aftenens hovednavn var ”Gas-Bi-Dua” som fuldt ud leverede det bedste til os og vore venner. Herligt, at der stadig er musikere der hædrer og minder det glade sange fra ShuBiDa og Gasolin. Med fællessangene kunne det høres at publikum da heller ikke havde glemt de gamle hit og udødelige klassikere fra 70 og 80-erne.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...