Onsdag slår Dennis Bøgh dørene op til sit seneste knopskud til Frk. Madsen

SÆBY: Den kendte restaurant Frk. Madsens Spisehus får en filial, der skal supplere spisehusets menuer.

Onsdag den 3. juli klokken 10.00 åbner Frk. Madsens Brasserie i Købmandsgaarden, på hjørnet af Søndergade og Pindborggade.

Restauratør Dennis Bøgh fortæller, at han og kæresten Michelle Grubert i flere år har talt om at åbne en frokostrestaurant og da ejeren af bygningen, Rode Andreasen gav et tilbud de ikke kunne sige nej til, er det gået stærkt med forberedelserne. Vi ville gerne have åbnet under Musikfesten, men desværre nåede vi ikke at få de nødvendige bevillinger, beklager Dennis.

Vi har valgt at lave et forholdsvis begrænset menukort, da vi bestræber os på at lave så meget som muligt fra bunden af de bedste råvarer, siger restauratøren.

Med et blik på menukortet ser det dog ikke ud til at mangle noget hverken til brunch- eller frokosttallerkenerne.

Brunchplatten er med de gængse morgenmadsretter med pandekager og lunchretter som skinke, scrambled eggs med pølse og bacon samt forskellige oste. Chorizo, som er en krydret spansk pølse og også en del af brunchretter.

Frokost består af forskellige slags sild, håndpillede læsørejer, fiskefrikadeller, pulled pork, stenvonsbagt pitabrød, tapasplatte m.m. Hertil kan der nydes flere slags vine, øl og vand samt snaps og Irish coffee.

Indendørs har Frk. Madsens Brasserie plads til 38 spisende gæster og på de to terrasser mod syd og i gården er der plads til 72 gæster.

Selv om vi begge vil være med i driften i Brasseriet hver dag, vil vi holde det primære fokus på Spisehuset. Vi har øget medarbejderstaben med fire dygtige medarbejdere, som vi kender i forvejen og som er kendt med branchen. De skal sammen med nogle unge servicemindede piger betjene gæsterne hver dag fra klokken 10.00 til 16.30, oplyser Dennis Bøgh.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...