Gennemgribende makeover

ØSTERVRÅ: Midtfirsernes røde mursten er væk og lokalet fremstor lyst og lækkert. Gulvbelægningen er ny, loft er nyt, belysningen er energivenlige LED-lamper, og det nye inventar indbyder til ophold – Østervrå IFs klubhus er som forvandlet.

Det sidste halve år har flittige bestyrelses- og klubmedlemmer fra Østervrå IFs fodboldafdeling givet deres lokale klubhus en gennemgribende makeover. Alle murstensvægge er blevet vandskuret og malet, vinduerne og pokalskabe er malet – alt sammen i en lys farve, og det har virkelig gjort noget ved stedet.

- Vi mangler lige nogle få ting, inden vi er helt færdige, fortæller Morten Yde fra bestyrelsen, bl.a. er det ham, der skal agerer gardinmontør i efterårsferien.

Mellemgangen ved omklædningsrummene har fået samme tur. Her er der allerede hængt plaketter og en del billeder op, der afspejler klubbens historie. Senere kommer der en række pokalskabe op.

I det store klublokale er pokalskabene lidt halvtomme, men det er fordi pokaler og andre vundne trofæer i øjeblikket er sendt ned på ældrecentret, hvor brugerne i Hyggekrogen har påtaget sig den ansvarsfulde opgave at pudse det hele op.

I lørdags var der indbudt til åbent klubhus, så alle kunne komme ind og se det fine resultat.

Klubbens førstehold i herre serie 2 – kvitterede med at vinde 6-3 over gæsterne fra SHI, så en ekstra grund til at nyde den gratis kaffe og kage.

ÅB

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...