Rapsmarkerne blev taget i øjensyn

ØSTERVRÅ: Tirsdag 7. maj rullede minibussen igen afsted fra Østervrå Ældrecenter.

De Frivillige havde arrangeret bustur for beboerne, så de fik lejlighed til at komme ud og se den nyudsprungne bøgeskov og de mange gule rapsmarker.

Turen startede med en lille rundtur i Østervrås nyeste bydel – Bakkevænget, hvor der efterhånden er skudt en del huse op.

Herefter satte selskabet kursen ud forbi Ormholt og ad små veje til Brønden og videre ud gennem Allerup Bakker. Her var der afsat tid til at nyde naturen og den medbragte kaffe samt centrets aldrig svigtende bidrag af lækkerier – denne gang også med flødeboller.

Det hele blev nydt i bussen, for selv om det var rigtig flot solskin, så var vinden bidende kold – så ”maj måneds kulde gør laderne fulde” kom rigtig til sin ret den dag.

Næste stop på turen var Lunken, hvor selskabet kunne beundre en flok sikahjorte og et utal af fasaner langs vejen, videre via Nymølle tilbage mod Østervrå ad Fjeldgårdsvej og Vrængmosevej til Ældrecentret, hvor varme og aftensmad ventede efter en dejlig tur med godt humør.

De Frivillige er klar til at tage på ture med centrets beboere tirsdag den 4. juni - denne gang med besøg i Rhododendronparken i Brønderslev. ÅB

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...