Sæby Lastvognsopbygning fortsætter messen med traktortræk lørdag

SÆBY: Selv om vejret viser sig fra sin mere våde side, så er det uomtvisteligt at foråret er på vej.

Det ved man godt hos Sæby Lastvognsopbygning, som her fredag og lørdag kalder til forårsmesse med særligt fokus på reservedele til stort set alt, traktorer og meget andet inklusive en ganske speciel flagstang - nemlig en tonstung kran fra hvis spids flaget vajede.

Kranen er et udtryk for, hvad Sæby Lastvognsopbygning laver in den for netop tilvirkning af specialkøretøjer, mens den øvrige del af forårsmessen helt var i mængder af forskellige reservedeles tegn.

- Der var en gang, hvor man faktisk kunne tjene på at bygge almindelige lastvogne. Den tid er forbi og derfor laver vi kun helt specielle køretøjer i dag, siger Tage Madsen, der driver Sæby Lastvognsopbygning.

Og da han har en passion for reservedele af alskens slags, så er den del af virksomheden vokset i takt med at der er skruet ned for lastvognsombygninger af den mere almindelige slags.

Og det betyder, at der er rigtig mange kunder - almindelige private forbrugere såvel som kommunen, der finder præcis det, de mangler, hos Tage Madsen.

Og netop derfor er forårsmessen da også velbesøgt allerede fra åbningen fredag kl. 12

- Jeg regner med at der kommer rundt 700 mennesker i løbet af weekenden, siger Tage Madsen.

Lørdag åbner messen kl. 10, men allerede kl. 12 er der en traditionel stor publikumsmagnet - nemlig det årlige havetraktortræk, der samler kørere helt ende fra trekantsområdet.

- Der skal nok blive fuldt hus her, siger Tage Madsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...