- Det er en gammel drøm der går i opfyldelse. Jeg har altid ønsket at åbne min egen café i byen, og nu var det tid til nye udfordringer fortæller Pernille Høeg, der åbner Fiskebaren på hjørnet af Rimmensgade og Danmarksgade, sammen med sin mand Claus Høeg, der også har Fiskeriet på havnen.

Fiskebaren bliver både café og restaurant. Lokalerne der tidligere husede Fladstrand, og senest Madeleines, slås sammen med Gamestop som havde indgang fra hjørnet, og der anlægges en stor træterrasse til udeservering på hele facadearealet - også i Danmarksgade.

- Caféen følger butikkernes åbningstider, og den vil have café-retter, burgere, hjemmebagt brød og kage, god kaffe, fadøl og drinks. Til aften åbner vi for restauranten, som bliver en ægte fiskerestaurant med en is-disk med friske fisk midt i restauranten. Vi får de klassiske fiskeretter som bouillabaisse, stjerneskud, helstegt rødspætte og moules frites samt en sæsonmenu og social dining, hvor man deler flere små retter med sine medgæster. Til dem som ikke bryder sig om fisk får vi også en enkelt kødret.

- Og vi får et spændende vinkort med vine fra Husted Vine, som er nye i Frederikshavn. Vores signaturvine bliver spanske fra huset Musso, hvis vine også har flotte etiketter med fiskemotiver fortæller Pernille.

Det bliver kokken Thomas Sindvald, der senest har stået bag gryderne på Brøndums Hotel, der kommer til at styre køkkenet.

Pernille har de seneste 20 år beskæftiget sig med socialt arbejde, senest som leder af Ungefamilieafdelingen i Brønderslev Kommune. Men da en ellers veloverstået cancer brød op igen i foråret, gav det stof til eftertanke, og det var tid til at forfølge drømmene.

- Når man pludselig får sygdommen ind på livet igen, sætter det nogle tanker i gang. Jeg havde brug for at få noget andet at tænke på, og da Claus efter lidt grundige overvejelser var med på ideen, var der ikke langt fra tanke til handling.

- Vi glæder os helt vildt til fredag den 14. august hvor vi laver en soft opening, med lidt lette retter og selvfølgelig drikkevarer, for at være med til at fejre byens nye scene der indvies på Kallstorvet. Mandag den 17. august er vi helt klar til at åbne caféen, og restauranten følger i september. Vi vil gerne være helt sikker på at alt kører, inden vi åbner helt op fortæller Pernille Høeg.

Fiskebaren vil have åbent alle ugens dage med undtagelse af søndag.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...