De yngre kvinder tager teten

SÆBY: Der bliver i udstrakt grad motioneret og uddelt high fives blandt kolleger på arbejdspladser i Danmark - både før, i og uden for arbejdstiden.

En tendens er, at flere og flere kvinder i aldersgruppen 25-59 år arrangerer firmaidrætsaktiviteter og kollegamotion, der bidrager til smil på læben, sved på panden, færre sygedage og bedre resultater på bundlinjen.

Kvinderne drives af de fire S’er: Sjov, socialt, sundhed og sammenhold.

Formand for Dansk Firmaidrætsforbund, Peder Bisgaard, er selvsagt glad for den generelle medlemsfremgang og initiativrige medarbejdere, der tilmelder kollegaflokken til eksempelvis Arbejdspladsernes Motionsdag, Tæl Skridt, Firmaidræt Open, Bike & Run Stafetten eller almindelig holdtræning - og den vej igennem bruger de lokale firmaidrætsforeningers tilbud.

- Vores motor er de lokale ildsjæle, og vi kan ikke takke de frivillige kræfter på arbejdspladserne og i vores foreninger nok. Vi ved, at medarbejdere, der dyrker regelmæssig kollegamotion, oplever større fællesskab, arbejdsglæde og trivsel i deres arbejde.

- Og vi ved, at der i vores 80 foreninger dagligt knokles for at efterleve den fælles strategi: Et sjovere Danmark i bevægelse. Det er ildsjælenes fortjeneste, at medlemskurven er opadgående, siger Peder Bisgaard.

Arbejdspladserne og ungdomsuddannelserne er Firmaidrættens arenaer.

- Mere lokal firmaidræt i hele landet og kollegamotion på flere arbejdspladser er de indsatsområder, som vi fokuserer benhårdt på. Vores pejlemærker i de kommende år er fællesskab, frivillighed og flere aktiviteter, og de nye medlemstal viser, at vi er godt på vej, siger Peder Bisgaard.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...