Elever fra Handelsskolen i Frederikshavn tog de gyldne laurbær med hjem

SÆBY: Fire talentfulde elever fra Handelsgymnasiet (HHX) på Frederikshavn Handelsskole har netop vundet DM i erhvervscase.

Cecilie Høgh Andersen, Line Bødker Larsen, Emily Kim Hvas Olesen og Sofie Frahm Jacobsen fra Sæby, har arbejdet med at tilknytte en særlig app til butikskæden Normal.

Eleverne foreslog, at kunderne i julemåneden kunne give et bidrag til Julemærkefonden og på samme tid vinde præmier i form af varer fra Normal.

Eleverne tog udgangspunkt i at kombinere virksomhedens ønsker om at tiltrække kunder og vise social ansvarlighed på samme tid.

Dommerne kaldte det en "super sympatisk idé" og Normals direktør Torben Mouritzen, som var med i dommerpanelet, gav udtryk for, at han ville forsætte dialogen med de fire elever fra Frederikshavn Handelsskole.

- Jeg er meget stolt, siger rektor for Handelsgymnasiet Mik Ingenuus.

- Når man arbejder med at produktudvikle for en konkret virksomhed finder man ud af, at det man har lært gennem årene i høj grad har praktisk anvendelighed, og det er særdeles motiverende for eleverne.

- Det har været en fornøjelse at være med de 4 piger til DM, understreger lektor Charlotte Møller Jensen.

- De har arbejdet hårdt, målrettet og koncentreret med at udvikle deres idé gennem længere tid. Det er så dejligt, når flid og talent går hånd i hånd og bliver anerkendt af andre end deres lærere. Det var godt for pigerne, at se at deres ide kan bruges i virkelighedens verden. Konkurrencen har foregået i en rigtig god ånd, og pigerne har også oplevet, hvordan man godt kan hjælpe og bakke ens konkurrenter op.

Eleverne har deltaget i den landsdækkende dyst, hvor konkurreres om at komme med den bedste og mest innovative forretningsidé til en udvalgt virksomhed.

- Vi har så mange talenter i Frederikshavn-området. Et kæmpestort tillykke til vores dygtige elever, der har bevist, at man kan nå meget langt med den rette indstilling, siger direktør for Frederikshavn Handelsskole Brian Andersson.

Det er Danske Erhvervsskoler og Gymnasier, der - sammen med Danske Erhverv - står bag DM i Erhvervscase.

Og hvis man har lyst til at møde de fire piger og høre mere om deres projekt, så er de med på Ungemessen ZOOM IND mandag 1. oktober i Arena Nord i Frederikshavn.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...