Oktoberfest på Ældrecentret

ØSTERVRÅ: Flæskesteg og fromage – årets Oktoberfest på Østervrå Ældrecenter blev igen en rigtig dejlig oplevelse for både beboere, pårørende og personale. Det er efterhånden blevet en rigtig dejlig tradition – og måske også et lille tilløbsstykke at komme til Oktoberfest på Østervrå Ældrecenter, for pladserne var igen i år hurtigt besat.

Gæsterne mødte i god tid og sad klar, spændte af forventning, da centerlederen bød velkommen og udtrykte sin glæde over det talstærke fremmøde – ikke mindst fra de mange pårørende, noget der betyder rigtig meget for beboerne.

Alle sejl var sat for at skabe et godt og festligt arrangement. Centrets leder Helle Christensen havde fået god hjælp af De Frivillige og fra køkkenet igen en super lækker menu, som bestod af flæskesteg med hele ”svineriet” og til dessert fromage.

Festlighederne blev indledt med fællessang akkompagneret af aftenens orkester 3 x Hansen. Så blev hovedretten serveret – og spist med stor nydelse, mens der blev snakket, skålet og grinet hen over bordene.

Mellem flæskestegen og desserten havde De Frivillige arrangeret et lotteri, som var kommet i stand efter flotte sponsorater fra lokale erhvervsdrivende i by og opland. Der var stor rift om lodderne, og ikke uden grund, med det store opbud af fine præmier.

Efter jagten på at erhverve sig en gevinst, og mange der havde haft heldet med sig, var det tid til at komme op af stolene og få rørt danseskoene. En vigtig faktor til det var aftenens orkester, som spillede den ene ørehænger efter den anden, så det var helt umuligt at sidde stille. Mange fik sig en svingom og andre nød at sidde ved bordene og synge med på de kende sange.

Tiden flyver afsted i godt selskab og højt humør, og lige pludselig var klokken blevet 21, og festens sluttidspunkt. Her blev der sat et højtideligt punktum med fællessang til ”Fuglene letter mod vinden”, og alle var enige om, at sådan en skøn aften, den helt sikkert skal gentages til næste år.

ÅB

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...